JellyPages.com

YOU & ME..

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 8 January 2010

sharing my preparation..

tiba-tiba mood nk menulis muncul..aku pun tgh free..while waiting for my mum utk sm2 kemas blik baru mamet..actually bilik tue dh lama n pling kcik dlm umah aku..slma nie jadi blik iron n almari baju..a few month lg akan officially jd blik mamet..sbb nape mamet perlu move from blik dia guna skrg, ialah bilik itu akan digunakan oleh aku..akan jd blik aku..so kitaorg nk plan2 kmas blik iron td..cian gak dia kna pindah sbb blik baru xde toilet n aircond..tp ayahanda dh janji nk pasang aircond kat dia..biasa la anak lelaki sorg..tkut xble tdo..panas..ngada2 btul..tp honestly aku pun cian dia tdo xde aircond..xde toilet sndiri xpe lg..dia lelaki..ckup la merepek psal blik..

nie aku nk share serba skit preparation aku..wlpun lmbt lg..tp skrg msa cpat sgt berjalan..pjam clik..pjam clik..tau2 dh dkat tarikh tue..aku dh booking pakej kat kay collection n kamarul yani..actually ada sedikit kerugian bila amik dua org make up..bdget lari beberapa ratus..tp demi memenuhi khndak atiku yg nk rasa make up both of them..kna la sacrifice sket..stlh berjanji ngan en. Tunang nk share byr..hehe..cian dia.."ala..top up ckit ja"..photographer pun aku dh book..cuma blum byar deposit..ptg2 skit la aku pi bank in..aku akan guna khidmat nasir zin..mahal gak pakej photographer skrg..tp demi kenangan untk berpuluh tahun..pejam mata ckit la..nie pun share ngan En. Tunang..haruslah..gmbr dia pun ada gak..hahahaha..tue cter psal pakej2 yg aku dh book..

hntaran baru beli perfume ja..utk hiasan lak..aku bru beli raga besi n dulang..xde tema kaler lg..tunggu en. Tunang blik raya cina nie..nk g survey pape yg patut..duit jalan cm air..pening bila pk..tp standard la..aku rasa sume org abis duit utk bnda nie..xabis duit mknanya dpt sponsor la tue..aku, sponsor dr fama ja la..

mood mengarang dh down nie..so smpai sini sja la yer..

1 comment:

  1. HI, WANI..AKU PON NAK ORDER KT KAMARUL YANI GAK..TP HANG YAKIN KA MAKEUP DIA LAWA? BAPA WEH HARGA DIA CHARGE?MAHAL X? ARI TU AKU P KT AYOB KEPALA BATAS PELAMIN, MAKE NIKAH KAWEN BAJU N PELAMIN HARGA RM4000.

    ReplyDelete